Disclaimer

 

Home
Diensten
Vakgebieden
Specialisaties
Referenties
Missie
Opdrachtgevers
Contact

Hoewel bij het maken en onderhouden van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. TRIAS Advies & Energiemanagement is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op deze website.

Aan de op TRIAS Advies & Energiemanagement aangeboden informatie en/of diensten kunnen geen rechten worden ontleend.

TRIAS Advies & Energiemanagement heeft zijn uiterste best gedaan om de auteursrechten te regelen van alle op deze website gebruikte afbeeldingen. Van enkele afbeeldingen is de rechthebbende echter niet te achterhalen. Eenieder die zich niettemin eigenaar weet van dergelijk materiaal verzoeken wij contact op te nemen met TRIAS Advies & Energiemanagement, zodat het materiaal direct kan worden verwijderd of een passende regeling getroffen kan worden

De website kan links bevatten naar websites die geen eigendom zijn van TRIAS Advies & Energiemanagement. TRIAS Advies & Energiemanagement is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites van derden.
 

 

TRIAS Advies & Energiemanagement
Tel: 0543-473970

TRIAS Advies & Energiemanagement | Disclaimer